Bedlamper.dk » Alle guides » Solcellelampe » Loom Design Solcellelampe

Bedste Loom Design Solcellelampe: Se top 2

(opdateret maj 2023)

Du er landet på Bedlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Loom Design solcellelamper. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Loom Design solcellelamper | ✅ Solcellelampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Loom Design solcellelamper

Her kan du se hele vores liste over de bedste Loom Design solcellelamper som du kan finde lige nu.

De 2 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Loom Design – Lucerna 50 Solcellelampe White

 • Dagens pris: 1195,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1499,-, nu kun 1195,-.
  Du sparer 304 kr. / 20 %
 • Fundet hos Lampemesteren.dk
 • Mærke: Loom Design
 • Farve: Hvid

Vores første anbefaling er “Loom Design – Lucerna 50 Solcellelampe White” som lige nu er på tilbud hos Lampemesteren.dk.

Her er prisen sat ned med 20 % og kan altså fås for kun 1195,- – en besparelse på 304 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Loom Design Lucerna 50 Solcellelampe White er et moderne og funktionelt design, som kan pryde i alle indretningsstile.
Lucerna solcellelampen kommer i flere forskellige farver og størrelser, så du kan få præcis dén lampe, der passer bedst til din i…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Loom Design – Lucerna 30 Solcellelampe Corten

 • Dagens pris: 1065,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1299,-, nu kun 1065,-.
  Du sparer 234 kr. / 18 %
 • Fundet hos Lampemesteren.dk
 • Mærke: Loom Design

Sidste produkt på vores liste er Loom Design – Lucerna 30 Solcellelampe Corten som vi har fundet til 1065,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Moderne LED-terrasselampe Lucerna i lanterneform, genopladelig via solcellemodul eller USB-kabel Som en venlig lysaccent i moderne designede omgivelser – indendørs, i indgangspartiet eller på terrassen – er LED-dekorationsarmaturet Lucerna et alsidigt valg.
Den er udformet som en høj aluminiumskubus med åbne sider og har varmt hvide LED’er på undersiden af den øverste del, hvis lys indirekte afgives behageligt nedad.
Den øverste side er udstyret med et solcellemodul, som bruges til at oplade det integrerede batteri i løbet af dagen ved hjælp af solenergi.
Dette kan også gøres via opladningsudtaget på armaturet ved hjælp af et USB-kabel, hvilket er et godt alternativ, især til indendørs brug.
Takket være bærehåndtaget kan armaturet altid let flyttes.
Berøringssensoren bruges ikke kun til manuel omskiftning, men muliggør også dæmpning fra 100 til 5 %, ændring af farvetemperaturen (2.700 K / 3.000 K) og aktivering af automatisk tilstand via dagslysføleren.
– Beskyttelsesklasse: IP65 – Stødstyrke: IK06 – Med integreret solcellemodul – Udløbstærskel for dagslysføler: 30 lx – Med indgang til opladning via USB-kabel (medfølger) i tørre miljøer – Batteri: 18650 Li-Ion, 2 x 2.200 mAh – opladningstid: 6 timer USB, 20 timer – driftstid pr.
opladning: 9 timer ved 100 % lysudbytte – beslag til vægmontering fås separat (se tilbehør)…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Andre mærker af solcellelamper

På vores liste her har vi samlet de 2 bedste solcellelamper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige solcellelampe til dine behov: