Bedlamper.dk » Alle guides » Solcellelampe » Eva Solo Solcellelampe

Bedste Eva Solo Solcellelampe: Se top 3

(opdateret maj 2023)

Du er landet på Bedlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo solcellelamper. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Eva Solo solcellelamper | ✅ Solcellelampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 Eva Solo solcellelamper

Her kan du se de 3 bedste Eva Solo solcellelamper ud af de 3 solcellelamper fra Eva Solo vi har på vores liste her på Bedlamper.dk
De 3 solcellelamper er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Eva Solo solcellelamper | ✅ Solcellelampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 3 bedste Eva Solo solcellelamper

Her kan du se hele vores liste over de bedste Eva Solo solcellelamper som du kan finde lige nu.

De 3 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Eva Solo SunLight Lounge solcellelampe, 24,5 cm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Eva Solo SunLight Lounge solcellelampe, 24,5 cm” fås til 500,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Solcellelampe fra Evasolo.Lampen er energirigtig og lader op i løbet af dagen, og lyser om aftenen.Automatisk sluk efter 6 timer, så du sparer på strømmen, når lampen alligevel ikke er i brug- Lampen har ingen besværlige ledninger, og kan nemt flyttes rundt efter behov.Kan oplades med USB-stk., så du har mulighed for at bruge lampen, selv hvis der ikke er sol. OBS.
Oplader medfølger ikke…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Eva Solo SunLight Lounge solcellelampe, 50,5 cm

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Eva Solo SunLight Lounge solcellelampe, 50,5 cm til kun 889,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Solcellelampe fra Eva Solo.Lampen er energi-rigtig og lader op i løbet af dagen, og lyser om aftenen.Automatisk sluk efter 6 timer, så du sparer på strømmen, når lampen alligevel ikke er i brug- Lampen har ingen besværlige ledninger, og kan nemt flyttes rundt efter behov.Kan oplades med USB-stk., så du har mulighed for at bruge lampen, selv hvis der ikke er sol. OBS.
Oplader medfølger ikke…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Eva Solo Solcellelampe Sunlight Bell stor

Sidste produkt på vores liste er Eva Solo Solcellelampe Sunlight Bell stor som vi har fundet til 1399,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Lavet af materialer af høj kvalitet – LED sollys SunLight Bell De hyggelige aftener i haven eller på altanen kan understreges stemningsfuldt med LED-solcellelampen SunLight Bell, fordi den med sit dekorative klokke-design og den matterede glasoverflade fremkalder en blød og blændfri belysning.
Lysdioder, der er indbygget i aluminiumshuset, sørger for den atmosfæriske belysning, og takket være solcellemodulet og de integrerede genopladelige batterier forsynes de udelukkende med elektricitet fra solen.
Så snart mørket falder på, og batterierne er opladet med solenergi, tændes belysningen automatisk.
– frostbestandig – med skumringssensor – Opladningstid 8 timer, lysvarighed ca. 20 timer – inkl. 3 x AAA genopladelige batterier…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

Andre mærker af solcellelamper

På vores liste her har vi samlet de 3 bedste solcellelamper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige solcellelampe til dine behov: