Du er landet på Bedlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo solcellelampe. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Solo solcellelampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eva Solo SunLight Lounge solcellelampe, 24,5 cm

  • Mærke: Eva Solo

Vores første anbefaling er “Eva Solo SunLight Lounge solcellelampe, 24,5 cm” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Solcellelampe fra Evasolo.Lampen er energirigtig og lader op i løbet af dagen, og lyser om aftenen.Automatisk sluk efter 6 timer, så du sparer på strømmen, når lampen alligevel ikke er i brug- Lampen har ingen besværlige ledninger, og kan nemt flyttes rundt efter behov.Kan oplades med USB-stk., så du har mulighed for at bruge lampen, selv hvis der ikke er sol. OBS.
Oplader medfølger ikke…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Eva Solo SunLight Lounge solcellelampe, 50,5 cm

  • Mærke: Eva Solo

Sidste produkt på vores liste er Eva Solo SunLight Lounge solcellelampe, 50,5 cm som vi har fundet til 889,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Solcellelampe fra Eva Solo.Lampen er energi-rigtig og lader op i løbet af dagen, og lyser om aftenen.Automatisk sluk efter 6 timer, så du sparer på strømmen, når lampen alligevel ikke er i brug- Lampen har ingen besværlige ledninger, og kan nemt flyttes rundt efter behov.Kan oplades med USB-stk., så du har mulighed for at bruge lampen, selv hvis der ikke er sol. OBS.
Oplader medfølger ikke…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Eva Solo Solcellelampe på listen er Eva Solo SunLight Lounge solcellelampe, 50,5 cm fra KitchenOne.dk med en pris på 889.00. Billigste udvalgte Solcellelampe er Eva Solo SunLight Lounge solcellelampe, 24,5 cm som du kan købe for 749.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 140 kr.
Ovenstående Eva Solo Solcellelampe data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Eva Solo Solcellelampe tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Solcellelampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Solcellelampe blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Solcellelampe: