Du er landet på Bedlamper.dk, det helt rigtige sted at finde højbedsmuld. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle højbedsmuld tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Højbedsmuld BigBag 1000 kg

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Højbedsmuld BigBag 1000 kg” fås til 879,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Højbedsmuld Højbedsmuldet er udviklet i samarbejde med planteavlskonsulenter og består af harpet muld, kompost, bakkesand og naturgødning.
Højbedsmuld har en meget stabil jordstruktur, og indeholder mange naturlige næringsstoffer.
der tilmed giver en god…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Højbedsmuld 900 Liter

Anden anbefaling har vi fundet hos Zinkbakken.dk, hvor du kan købe Højbedsmuld 900 Liter til kun 1499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Du får en lækker og porøs højbedsmuld af høj kvalitet.
Det er en blanding af harpet muld og komposteret hestemøg.
Mulden er 100 % naturgødet og anvendelig i mange henseender (til højbede eller som jordforbedring).
Du kan plante direkte i den lette og natu…

Se hos Zinkbakken.dk ❯❯

3: Højbedsmuld (Økologisk dyrkning) 1000 liter

  • Dagens pris: 1195,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1275.00, nu kun 1195,-.
    Du sparer 80 kr. / 6 %
  • Fundet hos Havehandel.dk

Næste anbefaling er “Højbedsmuld (Økologisk dyrkning) 1000 liter”.

Dagens bedste tilbud på “Højbedsmuld (Økologisk dyrkning) 1000 liter” har vi fundet hos Havehandel.dk hvor prisen lige nu er 1195,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text] Højbedsmuld godkendt til økologisk dyrkning Vil du gøre din have mere økologisk, så er denne højbedsmuld godkendt til økologisk dyrkning. Blandingen af organisk gødning, harpet muld, sand og jordforbed…

Se hos Havehandel.dk ❯❯

4: HH Højbedsmuld 1000 liter

  • Dagens pris: 1095,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1145.00, nu kun 1095,-.
    Du sparer 50 kr. / 4 %
  • Fundet hos Havehandel.dk

Produkt nummer 4 på vores “højbedsmuld-liste” er HH Højbedsmuld 1000 liter som du lige nu kan købe for 1095,- hos Havehandel.dk

Forhandlerens beskrivelse:
[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text] HH™ Højbedsmuld 1000 liter Denne kvalitets højbedsmuld er udviklet og produceret i samarbejde med danske anlægsgartnere på eget anlæg i det midtjyske. Højbedsmulden er sammensat af 4 materialer,…

Se hos Havehandel.dk ❯❯

5: Farmergødning Økologisk Højbedsmuld – bigbag á 1000 liter

Forhandlerens beskrivelse:
Økologisk Højbedsmuld fra Farmergødning leveret i bigbag. Økologisk Højbedsmuld er fremstillet af komposterede planter samt gødning i form af dybstrøelse fra økologiske køer, og er klar til at plante i.
Mulden har en god struk…

Se hos Haveglad.dk ❯❯

6: GreenBio Højbedsmuld til økologisk dyrkning á 1000 liter

Sidste produkt på vores liste er GreenBio Højbedsmuld til økologisk dyrkning á 1000 liter som vi har fundet til 1649,- hos Haveglad.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
GreenBio Højbedsmuld til økologisk dyrkning er den originale danske højbedsmuld sammensat til brug i højbede og plantekasser.
Højbedsmuld er et muldblanding, bestående af økologisk naturgødning, bakkesand, kompost og muld.Blandingen af kompost og sand giv…

Se hos Haveglad.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste højbedsmuld i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse højbedsmuld:

Dyreste Højbedsmuld på listen er Farmergødning Økologisk Højbedsmuld – bigbag á 1800 liter fra Haveglad.dk med en pris på 3399.00. Billigste udvalgte Højbedsmuld er Holmebo Højbedsmuld – 40 liters poser som du kan købe for 39.00 hos Haveglad.dk. Forskellen på de to priser er 3360 kr. – de 6 Højbedsmuld vi har fundet koster i gennemsnit 3249.66 kr.
Ovenstående Højbedsmuld data og priser er hentet fra 5 butikker (Davidsenshop.dk, Zinkbakken.dk, Havehandel.dk, Haveglad.dk, Fyr-selv.dk). Alle Højbedsmuld tilbud er opdateret i dag 28-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.