Du er landet på Bedlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Light-Point udendørslampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Light-Point udendørslampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Cube XL Stand Udendørslampe Down – LIGHT-POINT

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Cube XL Stand Udendørslampe Down – LIGHT-POINT” fås til 4490,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Ronni Gol for Light Point Koncept Den elegante Cube lampe som pullert hvor der med den fleksible E27 fatning er mulighed for at vælge mellem flere forskellige pæretyper.
Der kan vælges en standard Halogen version og ellers er der både sparep…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Turn Up/Down Væglampe/Udendørslampe Alu – LIGHT-POINT

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Turn Up/Down Væglampe/Udendørslampe Alu – LIGHT-POINT til kun 2495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Ronni Gol for Light Point Koncept Turn Up/down i Alu, som er designet af Ronni Gol, er en smart lille udendørs væglampe som giver et dejligt og roligt lys langs husmuren.
Turn er yderst velegnet langs husmure, hegn eller andre steder hvor den…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Lantern G3 LED 3000K Udendørslampe Sort – LIGHT-POINT

Næste anbefaling er “Lantern G3 LED 3000K Udendørslampe Sort – LIGHT-POINT”.

Dagens bedste tilbud på “Lantern G3 LED 3000K Udendørslampe Sort – LIGHT-POINT” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 4995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Marie Dam Holsting for Light Point Lantern Garden Lantern G3 Udendørslampe Sort er udført i lækkert mat sort aluminium og fås i 3 størrelser.
Den er som skabt til at skabe en hyggelig stemning, der byder dig velkommen hjem. LIGHT-POINTS ud…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Navneplade til Cube XL Udendørslampe – LIGHT-POINT

Sidste produkt på vores liste er Navneplade til Cube XL Udendørslampe – LIGHT-POINT som vi har fundet til 249,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Ronni Gol for Light Point Koncept Navneplade, hvor navn, husnummer etc.
kan skrives og let kan ses under skæret fra Cube. OBS navneplade er ekstra køb til Cube.
Lampen købes ved siden af….

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Light-Point udendørslampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Light-Point udendørslampe:

Dyreste Light-Point Udendørslampe på listen er Lantern G3 LED 3000K Udendørslampe Sort – LIGHT-POINT fra Lampemesteren.dk med en pris på 4995.00. Billigste udvalgte Udendørslampe er Navneplade til Cube Udendørslampe – LIGHT-POINT som du kan købe for 199.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 4796 kr. – de 4 Light-Point Udendørslampe vi har fundet koster i gennemsnit 11217 kr.
Ovenstående Light-Point Udendørslampe data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampemesteren.dk, Luxlight.dk). Alle Light-Point Udendørslampe tilbud er opdateret i dag 28-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Udendørslampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Udendørslampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Udendørslampe: