Du er landet på Bedlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Loom Design udendørslampe. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Loom Design udendørslampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Loom Design ARN Udendørslampe BLACK, 6W LED

  • Mærke: Loom Design
  • Farve: Sort

Vores første anbefaling er “Loom Design ARN Udendørslampe BLACK, 6W LED” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Moderne LED-stiarmatur Arn – sideløbende udragende hoved med LED’er, der lyser nedad Med den målrettede lyskegle, som Arn-stiarmaturet fremtryller på jorden i en vinkel på 100° til ca. 3/4 cirkel, giver det ikke kun en velkommen orienteringsbelysning om natten, men er også et højdepunkt i belysningsdesignet.
Det helt sorte design er derimod enkelt og diskret; en høj aluminiumskubus bærer et hoved, der er fastgjort på siden, og hvis underside er udstyret med varmt hvide lysdioder.
– Beskyttelsesklasse: IP65…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Loom Design ODIN Udendørslampe BLACK, 22W LED

  • Mærke: Loom Design
  • Farve: Sort

Sidste produkt på vores liste er Loom Design ODIN Udendørslampe BLACK, 22W LED som vi har fundet til 2499,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
LED stiarmatur Odin, nedadrettet Med sin behagelige lyseffekt og moderne design er LED stiarmaturet Odin et overbevisende valg til næsten alle moderne udendørs installationer.
Den høje, kubiske struktur er lavet af aluminium og er færdigbehandlet i sort.
På undersiden af den øverste del er de varmt hvide lysdioder placeret, som er beskyttet bag et dæksel af klart, hærdet glas.
Lyset udsendes nedad og slipper ud i omgivelserne gennem de åbne sideflader, hvilket minimerer blænding.
– Beskyttelsesklasse: IP65…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Loom Design Udendørslampe på listen er Loom Design ODIN Udendørslampe BLACK, 22W LED fra Lampegiganten DK med en pris på 2499.00. Billigste udvalgte Udendørslampe er Loom Design ARN Udendørslampe BLACK, 6W LED som du kan købe for 1499.00 hos Lampegiganten DK. Forskellen på de to priser er 1000 kr.
Ovenstående Loom Design Udendørslampe data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampegiganten DK). Alle Loom Design Udendørslampe tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Udendørslampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Udendørslampe blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Udendørslampe: